Disclaimer

Lebron-James-psd6747Het onderstaande reglement heeft betrekking op alle hoofd- en subpagina’s van de domeinen  http://www.dailyhoops.nl en http://www.dailyhoops.be. Wanneer u deze website raadpleegt, gaat u akkoord met de hier opgestelde regels en condities. Indien u het daar niet mee eens bent, dan hebt u geen recht tot gebruik van deze website.

De complete website en de inhoud van de pagina’s op deze domeinen, zijn eigendom van Stichting Dailyhoops en worden beschermd door zowel de Nederlandse als buitenlandse copyright wetgevingen.

De inhoud van deze website mag niet gekopieerd of gedistribueerd worden, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar. Dit is echter wel toegestaan mits er duidelijk wordt vermeld dat Dailyhoops.nl of Dailyhoops.be de bron is, inclusief vermelding van de URL www.dailyhoops.nl of www.dailyhoops.be.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan Stichting Dailyhoops niet instaan voor de juistheid van gegevens. Mocht u onjuistheden tegenkomen, dan betreuren wij dat zeer en zien we graag een e-mail gericht aan het adres info@dailyhoops.nl tegemoet.

Laatste modificatie: 8 januari 2014