Alternatief Netflix tijdens Corona – Online Poker Cursus

Nederlanders lijken in deze periode van chaos de weg kwijt te zijn. Dit is ook niet gek gezien ons drukke bestaan. Overweldigend door de snelheid van ons dagelijkse leven, raken we steeds verder verwijderd van onszelf. Meer werk, grotere materiële wensen, snelheid van Social Media, druk van school en om maar niet te spreken van al onze sociale contacten die we ook nog menen te moeten onderhouden.

Hele dag netflixen?

Daarom is het in deze tijd een goed moment om tot bezinning te komen. Door alle maatregelen die het kabinet de afgelopen dagen heeft genomen, wordt de keuze voor ons gemaakt in plaats van andersom. Het leven vertraagd. Plotseling sta je voor de moeilijke opgave: ‘Hoe ga ik mijn tijd eens inplannen?’ Buitenshuis heeft het Coronavirus al roet in het eten gegooid. Maar binnenshuis zitten wij toch echt zelf aan het roer. Voor velen is Netflix een prettig alternatief. Een uitgebreide selectie aan films, docu’s en series, bieden ons voldoende kijkplezier. Maar ga je werkelijk de hele dag televisie kijken?

Klaar voor een potje Poker?

Iedereen heeft wel eens beelden gezien van serieus kijkende pokerspelers die dagenlang meedoen aan een groot pokertoernooi. De prijzenpot is hoog en de focus is enorm. Ik durf te wedden dat een deel van de kijkers geen flauw benul heeft hoe je het spelletje eigenlijk moet spelen. Misschien heb je altijd al gedacht: ‘Dat zou ik nou eens graag willen leren.’ Nu in deze tijden van crisis heb je hier misschien eindelijk eens de tijd voor. Vele online casino’s bieden pokerstudies aan. Via de rode button kun je meer informatie hierover vinden. Met de couponcode “OCR” krijg je ook nog eens 25% korting bij inschrijving.

LEER NU POKEREN

Stap in de voetsporen van onze eigen Fatima Moreira de Melo. Leer duidelijk en overzichtelijk de beginselen van dit magnifieke spel. Bluffen leer je vanzelf wel! Veel succes….

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd een mail sturen naar redactienieuwsnl@gmail.com

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *