Las Vegas Bartender en Playboy Bunny aangeklaagd voor moord!

Een verhaal is dit zou rechtstreeks uit een film kunnen komen, maar blijkt toch echt waar te zijn. Een bartender uit Las Vegas, een voormalig Playboy Bunny en een psychotisch vriendje hebben een 71 jarige Psychiater slachtoffer laten worden van moord. De eerste drie leken hierbij alleen betrokken te zijn bij de moord, maar slechts twee van hen zijn achter de tralies beland.

Moord om liefdesrelatie geheim te houden

Voormalig Playboy Bunny Kelsey Nichole Turner (25 jaar) woonde in Salinas, Californië. Zij had daar een huis van de 71 jarige psychiater Thomas Kirk Burchard. In een periode van 2 jaar tijd zou hij Turner uit liefde een bedrag van naar verluidt 200.000 dollar gegeven hebben. Vervolgens verhuisde Turner naar Las Vegas met haar vriend Jon Logan Kennison en ging daar een huis huren samen met de 30 jarige bartender Dian Nicole Pena en haar vriend die niet genoemd werd. Burchard ging achter haar aan op 1 maart en reisde van Salinas naar Las Vegas om Turner te bezoeken. Niet wetende dat zij daar samen was gaan wonen met een nieuwe vriend. Een dag later kwam een nog niet bekende vrouw bij Turner aan de deur, wat uitmondde in een ruzie. Burchard kwam tussen beiden om de dame te laten kalmeren en nam de onbekende vrouw mee, wat niet in goede aarde gevallen was bij Turner. Zij was immers bang haar geldschieter kwijt te raken.

Volgens de politie werd Thomas Kirk Burchard een dag na dit incident vermoord. Op 7 maart 2019 werd hij gevonden in de kofferbak van zijn auto. Bij zijn lichaam trof de politie DNA aan van Turner, Kennison en Pena. Bovendien was dit niet het enige, want ook een visitekaartje van Pena van het Ceasars Palce werd daarbij aangetroffen ondanks dat geen van de drie op dat moment daar aanwezig was.

Twee arrestaties, één nog op vrije voeten

Alles veranderde een week later. Turner, die bekend was van Playboy Italia en Maxim, werd op 21 maart 2019 gearresteerd toen ze met haar vriend naar de Golden State was gevlogen. Afgelopen zaterdag werd zij aan Las Vegas uitgeleverd en Pena werd op deze zelfde dag gearresteerd. Kennison, die aanvankelijk ook niet als een verdachte beschouwd werd, werd niet gearresteerd. Zijn betrokkenheid werd immers pas duidelijk nadat Turner gearresteerd werd en hij is dan ook nog steeds op vrije voeten. Het drietal is beschuldigd van moord en samenzwering tot moord. De vierde persoon, de vriend van Pena, wordt op geen enkele manier verdacht om bij de moord betrokken te zijn geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *