Experts doen prijsvoorspellingen voor Bitcoin

Bitcoin Prijsvoorspelling

Het is inmiddels meer dan een week geleden dat de Bitcoin zijn koerst weer over de 5000 dollar wist te tillen. Alle analytici die zich bezighouden met cryptocurrency zijn hier stilgezegd enthousiast van geworden. Voor zowel de short als longterm investeringen die met de Bitcoin gedaan kunnen worden. Wij geven een overzicht van de laatste prijsvoorspellingen en meningen van de bekendste crypto experts van de afgelopen week.

We zijn op een vechtende markt

Volgens Tom Lee van Fundstrat betekent de nieuwe run op Bitcoins dat de rust zou zijn wedergekeerd op het gebied van kritieke uitingen over de virtuele munteenheid. In een interview met Bloomberg verklaarde Lee dat de Bitcoin terug is op een stijgende lijn. Volgens hem een sterk bewijs dat de grote jongens op de valuta markt hun slag weer aan het slaan zijn.

De Bitcoin kan parabolisch gezien worden

Niet alleen Lee is een echte expert op het gebied van de Bitcoin, want ook Peter Brandt zegt dat de Bitcoin zijn hernieuwde parabolische fase in kan gaan. Dit betekent dat er een sterk stijgende trend snel waar kan worden genomen. Brandt voorspelde dit al eerder in 2017 en bleek ook toen gelijk te hebben. Hij Twitterde dan ook: “Het zou me niet verassende als de BTC een nieuwe parabolische fase in zou gaan”

Spijker in de kist

Nog een Bitcoin expert is Travis Kling. In een tweet liet hij weten dat volgens hem nog meer en nieuwe dieptepunten in de Bitcoin markt heel onwaarschijnlijk zijn. De kans dat de dieptepunten van december 2018 nogmaals behaald worden zou volgens hem minimaal zijn. Volgens hem heeft de Bitcoin de spreekwoordelijke spijker in de kist gedaan.

De volgende run wordt geweldig

Niet iedereen is overtuigt dat de enige weg voor de Bitcoin alleen nog omhoog is. Richard Heart, een Bitcoin miljardair, geeft namelijk aan dat hij denkt dat er toch ook nog zeker veel neerwaartse momenten voor de koers zullen zijn. Als er nu geen problemen ontstaan denkt hij dat er voor de long term zeker tot aan oktober goede winsten op de markt te behalen zijn. Volgens hem is er immers altijd een horizontale periode waar te nemen, waar we met de BTC op dit moment weleens met onze hakken in zouden kunnen zitten.

BTC 50.000 tot 100.000 dollar waar in 2021

Een andere Bitcoin miljardair die zijdelingse actie voorspelt is de Chinese investeerder Zhao Dong. Hij geeft in een blog op het Chinese Social Media platform Weibo aan dat hij verwacht dat de BTC zal blijven schommelen tussen de 4000 dollar en 6000 dollar voor nu. Een voorspelling die hij doet is dat echter de Bitcoin in 2021 zomaar eens uit zou kunnen gaan komen tussen de 50.000 dollar en zelfs 100.000 dollar of meer.

28.000 dollar nog steeds de lijn

De 100.000 dollar lijn is nadat de BTC ooit op 28.000 dollar stond niet alleen een voorspelling die Zhao Dong doet. Ook Max Keiser heeft namelijk nog steeds voor ogen dat de Bitcoin ooit dat bedrag zou gaan halen. Dit voorspelt hij al sinds 2011, maar volgens hem ligt de BTC als cryptocurrency nog steeds goed genoeg in de markt om dit ook daadwerkelijk te redden.

Hoge koersen hier en hoge koersen daar

Volgens de CEO Changpen Zhao van Binance is er een goede reden voor dat de markt opgewonden is over het feit dat de BTC weer boven de 5000 dollar uitgekomen is. In een interview met CNBC host Ran Neuner zegt hij dat het handelsvolume per transactie en het aantal transacties meerdere records hebben gevestigd. Dit is voor het eerst sinds 2018 en zeker positief gezien de trend.

Ruim 3 miljard dollar klaar om gebruikt te worden

In de tussentijd ligt er volgens eToro analyst Mati Greenspan meer dan voldoende geld aan de zijlijn te wachten om in de Bitcoin markt geïnvesteerd te gaan worden. Dit zegt hij in een reactie op een weet die erop wijst dat er geen nieuw geld nodig zou zijn om de prijs te drukken. De terugkeer van de fondsen in Tether en Stablecoins zijn inmiddels vastgezet, waardoor er volgens hem, ruim 3 miljard klaar staat om naar BTC en alts te stromen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *